- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 16 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2836
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 23, 2010
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 200 g
- Squash
- 900 g
- Hvedemel
- 50 g
- Bagegær
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 4 1/2 dl
- letmælk
- 1 dl
- Solsikkeolie
Denne dej kan bruges både til boller og franskbrød.
Lun mælken og hæld olien i. Rør gæren ud i væsken. Tilsæt sukker, salt og squash og rør det godt. Bland melet i lidt efter lidt, men lad lidt være til æltning. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve cirka en halv time. Form herefter cirka 16 boller afhængig af ønsket størrelse og lad dem hæve 20 minutter. Bag dem ved 190 grader i cirka 12- 15 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.