Squash boller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
16 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2836
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Salt, groft
200 g
Squash
900 g
Hvedemel
50 g
Bagegær
2 tsk.
Sukker (melis)
4 1/2 dl
letmælk
1 dl
Solsikkeolie
Squash boller

Denne dej kan bruges både til boller og franskbrød.
Lun mælken og hæld olien i. Rør gæren ud i væsken. Tilsæt sukker, salt og squash og rør det godt. Bland melet i lidt efter lidt, men lad lidt være til æltning. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve cirka en halv time. Form herefter cirka 16 boller afhængig af ønsket størrelse og lad dem hæve 20 minutter. Bag dem ved 190 grader i cirka 12- 15 minutter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?