- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 7711
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 1, 2011
- 2 stk
- Squash
- 150 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 4 stk
- Basilikum, kviste
Squash, Zucchini eller courgetter… hvad end man vælger at kalde dem, er en sommer grønsag, man ikke må gå glip af. Den kan laves på et utal af måder, samtidig er den let at dyrke. Så har man et stykke jord, kan jeg kun opfordre til, at man sætter et par planter eller tre. (Sidste år havde mine tre planter givet over 100 squash… da jeg opgav at tælle)
Skyl squashene godt og flæk dem på langs. Skær evt. en lille flig af bunden, så squashene ikke vælter, når de skal tilberedes.
Fjern lidt af indmaden.
Krydr med groft salt og friskkværnet peber.
Læg basilikumblade i squashen… eller den krydderurt, du syntes bedst om.
Læg ost på.
Læg dem på grillen til osten er smeltet og gylden.
Eller… bag dem i ovnen ved 200 grader.
Hvor lang tid de skal have er en smagssag. Jeg kan ikke fordrage smattede squash, så jeg giver dem omkring 10 minutter. Så er de stadig sprøde og knasende… ja faktisk halv rå.
Server squashene som tilbehør til alt grillmad.
Opskrift udarbejdet i samarbejde med MyNordicRecipes.com
Find andre lækre opskrifter på MyNordicRecipes.com
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.