- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 3746
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Smør, usaltet
- 1 stk
- Squash, zucchini
- 1 1/5 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 stk
- Flûtes
- 1 1/2 tsk.
- Muskatnød, revet
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
Skær squashen i tern på 1 centimeter
Smelt smørret i en gryde
Hak løget og svits det til det er gennemsigtigt – cirka 8 minutter
Tilsæt squashen og bouillon og lad det simre til squashen bliver blød
Tag squashen op med en hulske og blend den
Hæld squashen tilbage i gryden og krydr med muskatnød og salt og peber efter smag
Server med lidt muskatnød og bredbladet persille drysset og over og flute
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.