- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1684
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 2 ml
- Persille, frisk
- 10 g
- Smør, saltet
- 4 ml
- Hvedemel
- 1 kg
- Ål, flået
Ålene renses og saltes – skal så ligge cirka ti minutter med saltet
Skyl ålene og tør dem
Ålene skæres i stykker på cirka 8 centimeter
Melet krydres med salt og peber og ålestykkerne vendes i det
Smørret varmes godt op og stykkerne brunes ved kraftig varme
Varmen sænkes og ålen steger videre mellem 15-20 minutter ved svag varme – de skal vendes ofte
Server med citron og hakket persille
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.