Stegt ål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
1684
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Citron - gerne økologisk
2 ml
Persille, frisk
10 g
Smør, saltet
4 ml
Hvedemel
1 kg
Ål, flået

Ålene renses og saltes – skal så ligge cirka ti minutter med saltet
Skyl ålene og tør dem
Ålene skæres i stykker på cirka 8 centimeter
Melet krydres med salt og peber og ålestykkerne vendes i det
Smørret varmes godt op og stykkerne brunes ved kraftig varme
Varmen sænkes og ålen steger videre mellem 15-20 minutter ved svag varme – de skal vendes ofte
Server med citron og hakket persille



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?