- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Mortens aften - Visninger
- 2707
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 300 g
- Andebryst
Andebrystet ridses på skindsiden og krydres med salt og peber. Brystet steges på en tør og varm pande i tre minutter med skindsiden nedad. Vend herefter brystet og steg det i to minutter på kødsiden. Brystet steges færdigt i ovnen i cirka en halv time ved 125 grader. Pak herefter det stegt andebryst ind i sølvpapir og lad det hvile ti minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.