Stegt fasan

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4441
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Fasan, kød og skind, rå
2 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
100 g
Svinespæk, rygspæk
2 tbsp.
Hvedemel

Fasan er en lækker spise.
Gør fasanerne rene og gnid dem ind i salt og peber indvendig og udvendig. Skær spækken i terninger og svits dem i en gryde. Tilsæt margarinen  og lad det blive gyldent. Fasanerne brunes på alle sider, og bouillon og fløde hældes i. Lad fasanerne stege møre i 40 min. under låg ved svag varme.  Efter tyve minutter vendes fasanerne. Stegesky sies i en gryde og jævnes med melet. Blend leveren fra fasanerne og bland det i. Saucen skal koge i cirka fem minutter og smages så til med salt og peber. Skær fasanerne i halve og server dem med kartofler til.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?