- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4441
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
Fasan er en lækker spise.
Gør fasanerne rene og gnid dem ind i salt og peber indvendig og udvendig. Skær spækken i terninger og svits dem i en gryde. Tilsæt margarinen og lad det blive gyldent. Fasanerne brunes på alle sider, og bouillon og fløde hældes i. Lad fasanerne stege møre i 40 min. under låg ved svag varme. Efter tyve minutter vendes fasanerne. Stegesky sies i en gryde og jævnes med melet. Blend leveren fra fasanerne og bland det i. Saucen skal koge i cirka fem minutter og smages så til med salt og peber. Skær fasanerne i halve og server dem med kartofler til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.