Stegt flæsk i persillesovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2027
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Hvedemel
1 kg
Røget flæsk
1 kg
Kartofler
3/4 l
letmælk
1 bdt.
Persille, frisk
150 g
Smør, saltet

Jeg er vokset op med en forkærlighed for stegt flæsk og persillesovs, og nyder den stadig i fulde drag.
Som det første skal kartoflerne sættes over at koge. Imens bankes flæsken med en kødhammer. Skyl så persillen og hak den fint. Varm en stegepanden godt op og læg flæsken på panden uden brug af fedtstof. Brun dem først et minut på hver side og skru så ned til middelvarme. Lad dem stege færdig, hvor de vender dem af og til. Imens skal du krydre med salt og peber. Smelt nu smør i en gryde ved svag varme. Melet piskes i og langsomt kan du hælde mælken i samtidig med, at du pisker og saucen bliver tyk. Kom til sidst den hakkede persille i og smag til med salt og peber. Når kartoflerne er møre hældes vandet fra. Server kartoflerne med flæsken, persillesaucen og noget surt.
God appetit


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?