Stegt Foie gras

Bedømmelse: 1.5/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedningstid
5 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
5705
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Foie gras, skiver
1/2 tsk.
Havsalt
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet

Stegt foie gras – herligt oven på et stykke oksekød eller vildt. Skiverne skal være a ca. 75 gram pr. stk.
1) Varm en pande op til høj varme, kom skiverne på.
2) Vend dem når der er en stegeskorpe (ca. 2 minutter).
3) Steg færdig til der er stegeskorpe.
4) Krydr med havsalt og groftkværnet peber.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?