- Forberedelsestid
- 2 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5705
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 4 stk
- Foie gras, skiver
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
Stegt foie gras – herligt oven på et stykke oksekød eller vildt. Skiverne skal være a ca. 75 gram pr. stk.
1) Varm en pande op til høj varme, kom skiverne på.
2) Vend dem når der er en stegeskorpe (ca. 2 minutter).
3) Steg færdig til der er stegeskorpe.
4) Krydr med havsalt og groftkværnet peber.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.