- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2489
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
Løg skæres i tynde skiver.
0,5 spsk. olie og 10 g smør varmes på panden og løgene svitses gyldne og klare.
Løgene tages af panden og lidt salt drysses på.
Leveren skæres i skiver og skiverne duppes tørre.
Mel krydres med salt og peber og leverskiverne vendes i det.
Resten af olien og smør varmes op på panden.
Leveren steges to minutter på hver side ved høj varme.
Læg leveren i et fad og hold den varm.
Panden koges af med bouillon.
Bland tomatkoncentrat og paprika i.
Fløden røres i og sovsen jævnes med majsstivelsen mens der røres.
Lad sovsen koge godt igennem og smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.