Stegt lever

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2489
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Løg skæres i tynde skiver.
0,5 spsk. olie og 10 g smør varmes på panden og løgene svitses gyldne og klare.
Løgene tages af panden og lidt salt drysses på.
Leveren skæres i skiver og skiverne duppes tørre.
Mel krydres med salt og peber og leverskiverne vendes i det.
Resten af olien og smør varmes op på panden.
Leveren steges to minutter på hver side ved høj varme.
Læg leveren i et fad og hold den varm.
Panden koges af med bouillon.
Bland tomatkoncentrat og paprika i.
Fløden røres i og sovsen jævnes med majsstivelsen mens der røres.
Lad sovsen koge godt igennem og smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?