- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 7727
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 25, 2011
Stegt lever… enten kan man lide det, eller også kan man ikke J
Start med at rengør og skær champignonerne i kvarter.
Skær to skiver bacon i små tern.
Steg bacon og champignon i halvdelen af margarinen i ca. 10 minutter.
I mellemtiden skylles leverskiverne, tjekkes for sener og duppes tørre på køkkenrulle.
Svøb leverskiverne med en skive bacon.
Krydr evt. med kværnet peber.
Når champignonerne er færdige, sættes de til side og holdes varme.
Smelt resten af margarinen og steg leverskiverne heri.
De skal have ca. 2-3 minutter på hver side.
Baconen skal være sprød og leveren mør.Serveringsforslag:
· Serveres med kartoffelbåde og en god salat.
· Eller… kogte kartofler og pandesovs.
· Kan også bruges på en god skive rugbrød.
Hej Pia, rigtig god opskrift,