Stegt lever i svøb m. champignon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
7727
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Svinelever
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
500 g
Friske champignon
1 stk
Pakke bacon i skiver
Stegt lever i svøb m. champignon

Stegt lever… enten kan man lide det, eller også kan man ikke J
Start med at rengør og skær champignonerne i kvarter.
Skær to skiver bacon i små tern.
Steg bacon og champignon i halvdelen af margarinen i ca. 10 minutter.
I mellemtiden skylles leverskiverne, tjekkes for sener og duppes tørre på køkkenrulle.
Svøb leverskiverne med en skive bacon.
Krydr evt. med kværnet peber.
Når champignonerne er færdige, sættes de til side og holdes varme.
Smelt resten af margarinen og steg leverskiverne heri.
De skal have ca. 2-3 minutter på hver side.
Baconen skal være sprød og leveren mør.Serveringsforslag:
·       Serveres med kartoffelbåde og en god salat.
·       Eller… kogte kartofler og pandesovs.
·       Kan også bruges på en god skive rugbrød.



En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på maj 25, 2011

    Hej Pia, rigtig god opskrift,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?