- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2659
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 23, 2012
- 8 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Æg
- 2 dl
- Rasp
- 2 dl
- Hvedemel
- 1 knsp.
- Salt og peber
Skræl kartoflerne (godt hvis de er nogenlunde samme størrelse) og kog dem i saltet vand – skulle være lidt hårdere end normalt. Må godt bruges kartoflerne fra den foregående dag. Æg piskes. Afkølede kartofler vendes i mel, æg og rasp (som er blandet med krydderierne) . Steges i dyp olie ca. 3-5 min.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.