Stegte kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2659
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Kartofler
1 stk
Æg
2 dl
Rasp
2 dl
Hvedemel
1 knsp.
Salt og peber
Stegte kartofler

Skræl kartoflerne (godt hvis de er nogenlunde samme størrelse) og kog dem i saltet vand – skulle være lidt hårdere end normalt. Må godt bruges kartoflerne fra den foregående dag.  Æg piskes. Afkølede kartofler vendes i mel, æg og rasp (som er blandet med krydderierne) . Steges i dyp olie ca. 3-5 min.
Velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?