- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2925
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2011
Stegte løg til en god hakkebøf eller stegt fisk hører sig til.
De er nemme at lave og smager forrygende, hvis der ikke bliver tilsat unødvendige ingredienser. Nogen vælger at tilføje timian, balsamico, mel… osv. Men jeg syntes bedst om dem, som mor lavede dem.
Skær løggene i halve tynde skiver.
Varm margarinen op på en pande og tilsæt løgene.
Steg løgene ved høj varme til de falder fra hinanden og er klare.
Skru ned til middel varme og steg videre indtil løgene bider let bunden af panden.
Skru nu helt ned for varmen… og steg videre til løgene er brune og let knasende.
Man kan evt. tilsætte salt, men jeg syntes, det er synd.
Hvis man alligevel syntes, at løgene er for ”fimsede” at se på, kan man tilføje en dråbe kulør.
Stegte løg er ganske rigtigt
Tak for din kommentar… det
Prøv at drysse lidt sukker
Et fif jeg som barn lærte af
Hej Svend og Sanne