Stegte løg – sådan gør du

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2925
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Løg eller zittauerløg
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Stegte løg – sådan gør du

Stegte løg til en god hakkebøf eller stegt fisk hører sig til.
De er nemme at lave og smager forrygende, hvis der ikke bliver tilsat unødvendige ingredienser. Nogen vælger at tilføje timian, balsamico, mel… osv. Men jeg syntes bedst om dem, som mor lavede dem.
Skær løggene i halve tynde skiver.
Varm margarinen op på en pande og tilsæt løgene.
Steg løgene ved høj varme til de falder fra hinanden og er klare.
Skru ned til middel varme og steg videre indtil løgene bider let bunden af panden.
Skru nu helt ned for varmen… og steg videre til løgene er brune og let knasende.
Man kan evt. tilsætte salt, men jeg syntes, det er synd.
Hvis man alligevel syntes, at løgene er for ”fimsede” at se på, kan man tilføje en dråbe kulør.


5 comments

  1. Anonym sagde på januar 22, 2012

    Stegte løg er ganske rigtigt

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på januar 22, 2012

    Tak for din kommentar… det

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på marts 16, 2014

    Prøv at drysse lidt sukker

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på marts 16, 2014

    Et fif jeg som barn lærte af

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Den ukendte kok sagde på marts 19, 2014

    Hej Svend og Sanne

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?