- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6503
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2011
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 1/2 tbsp.
- Sennep, dijon
- 3 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1 tbsp.
- Skalotteløg
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 200 g
- Hvedemel
- 1/2 dl
- Jordnøddeolie
- 3 stk
- Portobellosvampe
- 2 tsk.
- Hvidløg, fed
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
I Danmark ser man som regel ikke forbindelse mellem casino spil og god mad, men i USA er der faktisk hård konkurrence blandt de store casinoer om at have de bedste restauranter og de bedste kokke. Og nu er der udgivet en casino kogebog med 125 opskrifter fra de bedste kokke på de berømte Harrah’s Entertainments casinoer i USA – The Seven Stars Cookbook – Recipes From World Class Casino Restaurants. Gourmand International har lige kåret bogen som den bedste samlede kogebog i USA, og i bogen findes der også opskriften på stegte portobellosvampe.
Tilbered balsamico marinade ved at piske sennep , eddike, citronsaft, skalotteløg og hvidløg sammen, og tilføj gradvis olien. Smag til med salt og peber.
Fjern stokkene og skær svampene i 5 mm tykke skiverKom svampestykker i balsamico marinade og lad dem stå natten over. Svampene drænes fra marinaden, når de er færdigmarineret. Bland mel, salt, peber, og stødt hvidløg i en skål. Tilsæt svampene og rør rundt indtil svampene er godt belagt.
Kom 5 cm jordnødderolie i en tung gryde og varm den til ca. 190 grader. Tilsæt svampene og steg dem i 5 til 6 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Serveres varm, med en dypning sauce.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.