Stegte rødspætter m/ gratinerede porrer & kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2472
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Stegte rødspætter m/ gratinerede porrer & kartofler

Gratinerede porrer & kartofler: Stil ovnen på 200 grader. Skræl bagekartofler, halver og skær i skiver ned i et ildfast fad. Rens porrer grundigt, (lav et kryds i toppen og fjern yderblade). Skær i lidt grove stykker, skyl dem efter igen, og kom i fadet med kartofler. Krydr med salt, peber og timian. Dryp med olie og citronsaft, vend rundt i blandingen, kom smørklatter på og tilsæt bouillon. Dæk fadet med staniol og kom i en forvarmet ovn næstnederste rille ved 200 grader, i ca. en time. Fjern staniolen de sidste 20 minutter.
Stegte rødspætte-fileter: Lav en blanding af mel krydret med salt og peber fra kværn. Skyl rødspætterne og dup dem tørre. Vend dem i melblandingen. Steg dem gyldne i olie og smør, ved rimelig høj varme i 3- 4 minutter på hver side. Læg dem på et fad og hæld stegeskyen over.
Server fiskene med det samme, med de gratinerede porrer/kartofler med væde, og citronbåde.
På grill: Fiskene kan også tilberedes som fiskeruller med krydderurter, citronskive og lidt smør, salt og peber. Rullerne pakkes ind i staniol, og laves på en grill i ca. 10-15 minutter afhængigt af varmen på grillen. Tjek at de har fået nok, meget vigtigt.
Velbekomme!
 


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?