Stegte sild i lage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Frokost
Visninger
1801
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
eddike
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Sukker (melis)
1/2 dl
Vand
2 stk
Laurbærblade
10 stk
Peberkorn
1/2 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
4 tbsp.
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
8 stk
Sildefileter
2 stk
Løg eller zittauerløg
20 g
Smør, saltet

Sild:
Sildefileterne renses og tørres og finnerne klippes af. Skær løgene i tynde skiver og steg dem i smørret. På en tallerken blandes rugmelet med salt og peber, som sildene vende i. Steg sildene på panden i resten af smørret mellem 3 og fem minutter på hver side.
Lage:
Eddike, vand, sukker, laurbærblade, peber, timian og skiveskåret løg koges sammen og køler af i et fad. Læg sildene i lagen mens de stadig er varme og dæk så fadet til. Stil fadet i køleskabet til dagen efter. Pynt inden servering med løgringe.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?