- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1801
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 2 dl
- eddike
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1/2 dl
- Vand
- 2 stk
- Laurbærblade
- 10 stk
- Peberkorn
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
- 8 stk
- Sildefileter
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 20 g
- Smør, saltet
Sild:
Sildefileterne renses og tørres og finnerne klippes af. Skær løgene i tynde skiver og steg dem i smørret. På en tallerken blandes rugmelet med salt og peber, som sildene vende i. Steg sildene på panden i resten af smørret mellem 3 og fem minutter på hver side.
Lage:
Eddike, vand, sukker, laurbærblade, peber, timian og skiveskåret løg koges sammen og køler af i et fad. Læg sildene i lagen mens de stadig er varme og dæk så fadet til. Stil fadet i køleskabet til dagen efter. Pynt inden servering med løgringe.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.