Stenbiderrogn med ristet rugbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Natmad
Visninger
8621
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Karse
4 tbsp.
Creme fraiche 18 %
4 skive(r)
Rugbrød, fuldkorn
1 stk
rødløg
150 g
Stenbiderrogn, rå
Stenbiderrogn med ristet rugbrød

Stenbiderrogn smager kanon godt. Husk at der er sæson for stenbiderrogn – februar til maj.
Hak rødløget fint
Rist rugbrøddet
Kom creme fraiche på tallerken med en lidt karse på toppen
Kom rørt stenbidderrogn på tallerkenen
Meget let og det smager bare godt – velbekomme!
Rasmus Grønbech har en opskrift hvor han kommer med nogle gode betragtninger:”Husk at købe din friske stenbiderrogn (IKKE KAVIAR) hos fiskehandleren og spørg om den er rørt og saltet.Er den ikke rørt, så tag din stenbiderrogn og rør den med et piskeris i en skål. Når du langsomt rører rundt vil du se at nogle små hinder samler sig om piskeriset. Disse hinder smides ud og rognen er nu klar til brug. Husk at røre forsigtigt så du ikke smadrer de små rogn.”Rasmus’ opskrift https:/stenbidderrogn-med-gedeost-1288/




4 comments

  1. Den ukendte kok sagde på april 13, 2011

    Rigtig god ret. Det ville

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på marts 7, 2013

    Stenbiderrogn smager

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på marts 13, 2014

    Hmm, der står Karse i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på marts 13, 2014

    Hej Jannie

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?