- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Natmad - Visninger
- 8621
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 12, 2011
- 4 tbsp.
- Karse
- 4 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 4 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
- 1 stk
- rødløg
- 150 g
- Stenbiderrogn, rå
Stenbiderrogn smager kanon godt. Husk at der er sæson for stenbiderrogn – februar til maj.
Hak rødløget fint
Rist rugbrøddet
Kom creme fraiche på tallerken med en lidt karse på toppen
Kom rørt stenbidderrogn på tallerkenen
Meget let og det smager bare godt – velbekomme!
Rasmus Grønbech har en opskrift hvor han kommer med nogle gode betragtninger:”Husk at købe din friske stenbiderrogn (IKKE KAVIAR) hos fiskehandleren og spørg om den er rørt og saltet.Er den ikke rørt, så tag din stenbiderrogn og rør den med et piskeris i en skål. Når du langsomt rører rundt vil du se at nogle små hinder samler sig om piskeriset. Disse hinder smides ud og rognen er nu klar til brug. Husk at røre forsigtigt så du ikke smadrer de små rogn.”Rasmus’ opskrift https:/stenbidderrogn-med-gedeost-1288/
Rigtig god ret. Det ville
Stenbiderrogn smager
Hmm, der står Karse i
Hej Jannie