Stikkelsbærkompot

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2060
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
Stikkelsbær
2 1/2 dl
Vand
1 tsk.
vanillesukker
50 g
Hasselnøddekerner, hakkede
1 tbsp.
Maizena
1 skive(r)
Citron - gerne økologisk
100 g
Sukker (melis)
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde

Rens og skyl stikkelsbærrene godt. Vand, sukker, vanillesukker og citron bringes i kog og koger nogle minutter. Tag citronskiven op og kom en håndfuld af stikkelsbærrene i vandet. Lad dem koge et minut og tag dem op i en skål med en hulske. Gentag til alle bærrene er kogt. Lad sukkerlagen koge lidt ind og jævn den med maizena. Hæld lagen over bærrene. Pisk flødeskummet og server den sammen stikkelsbærrene og med hakkede nødder drysset over.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?