- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2060
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 400 g
- Stikkelsbær
- 2 1/2 dl
- Vand
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 50 g
- Hasselnøddekerner, hakkede
- 1 tbsp.
- Maizena
- 1 skive(r)
- Citron - gerne økologisk
- 100 g
- Sukker (melis)
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Rens og skyl stikkelsbærrene godt. Vand, sukker, vanillesukker og citron bringes i kog og koger nogle minutter. Tag citronskiven op og kom en håndfuld af stikkelsbærrene i vandet. Lad dem koge et minut og tag dem op i en skål med en hulske. Gentag til alle bærrene er kogt. Lad sukkerlagen koge lidt ind og jævn den med maizena. Hæld lagen over bærrene. Pisk flødeskummet og server den sammen stikkelsbærrene og med hakkede nødder drysset over.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.