- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2425
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 1 dl
- Müsli, uspec.
- 1 1/2 tbsp.
- Kartoffelmel
- 2 tbsp.
- solsikkekerner
- 1 dl
- Sukker (melis)
- 3 tbsp.
- Rosiner
- 1 dl
- Kvark, 5+
- 3 tbsp.
- Hasselnøddekerner, hakkede
- 75 g
- Smør, saltet
- 12 dl
- Stikkelsbær
- 1 dl
- Hvedemel
- 1/2 dl
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Smør en tærteform. Bland stikkelsbær, kartoffelmel og sukker og hæld det i tærteformen. Rør smør, kvark, mel, müsli, rosiner, solsikkekerne og nødder sammmen til en dej og fordel den henover stikkelsbærrene i formen. Bag tærten i tyve min ved 225 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.