- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1516
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 skive(r)
- Franskbrød
- 30 g
- Karse
- 1 dl
- Rasp
- 60 g
- Stenbiderrogn (Kaviar)
- 1 stk
- Æg, langæg, kogt,
- 100 g
- rejer
- 2 tbsp.
- Mayonnaise, fedtreduceret
- 12 stk
- Hovedsalat, salatblade
- 1/2 l
- Rapsolie
- 2 stk
- Tomat
- 8 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
1: 4 af fiskefileterne vendes i æg og rasp og steges gyldne på en pande med meget varm olie.
2: De resterende 4 fiskefileter dampes kort i en gryde med lidt vand tilsat lidt salt til de er hvide i kødet.
3: Fromage frais, majonæse og ketchup røres sammen og smag til med salt og peber.
4: Brødet ristes.
5: 3 salatblade lægges på hver skive brød. Så 1 stegt og 1 dampet filet.
6: 2 spsk. dressing hældes over hver.
7: Aspargesene, citron, agurkeskiverne, tomat i både, kaviar, hårdkogt æg og karse fordeles på brødene.
8: Til sidst pyntes de med rejer.