- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Frokost
Morgenmad / Brunch
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 2894
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 1, 2011
Osteboller som tilbehør til grill-mad:
Rør gær ud i lunkent vand, og tilsæt salt, olie, revet mild ost og havregryn. Rør melet i lidt af gangen, og ælt dejen glat.
Stil til hævning ca. 30 minutter, tildækket.
Tænd ovnen på 225 grader, og beklæd en plade med bagepapir.
Slå dejen ned, og form mellemstore boller af dejen. ca. 8 stk. Efterhæves ca. 15 minutter.
Klip et kryds i bollerne, og pensl med vand. Bages midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Bollerne kan også tilsættes kommenfrø, krydderurter eller græskar/solsikkekerner.
Kan bruges dagen efter til brunch, el. som sandwich med kylling el.skinke og salat.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.