Stuffing med æbler, rosiner og tranebær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1820
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
170 g
Rosiner
1 tsk.
Muskatnød, stødt
100 g
Smør, saltet
1 ml
Appelsinskal, revet
Stuffing med æbler, rosiner og tranebær

Forvarm ovnen til 175 grader, varmluft. Smør et ovnfast fad.
Bland brødet (skåret i tern), tranebær, æbler, rosiner, citronskal, appelsinskal. Tilføj salt, kanel, muskatnød. I en anden skål bland æg, cider og smør. Vendes sammen med brødblandingen. Puttes i det ovnfaste fad og i ovnen.
Bages i ovnen i cirka en time, indtil stuffingen er lysebrun.
ps. Kan også puttes i en kylling, and eller kalkun.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?