- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1820
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 17, 2009
- 170 g
- Rosiner
- 1 tsk.
- Muskatnød, stødt
- 100 g
- Smør, saltet
- 1 ml
- Appelsinskal, revet
Forvarm ovnen til 175 grader, varmluft. Smør et ovnfast fad.
Bland brødet (skåret i tern), tranebær, æbler, rosiner, citronskal, appelsinskal. Tilføj salt, kanel, muskatnød. I en anden skål bland æg, cider og smør. Vendes sammen med brødblandingen. Puttes i det ovnfaste fad og i ovnen.
Bages i ovnen i cirka en time, indtil stuffingen er lysebrun.
ps. Kan også puttes i en kylling, and eller kalkun.