Stuvede asparges

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
3180
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tbsp.
Hvedemel
750 g
Asparges, grønne, rå
4 dl
Aspargesvand
25 g
Smør, saltet

Aspargesene skylles og det umode knækkes fra. De skæres i stykker og koges møre med lidt salt i fire dl vand cirka fem minutter. Vandes hældes fra (og gemmes). Smørret smeltes i en gryde, og melet tilsættes ved omrøring. Aspargesvandet tilsættes og sovsen piskes godt igennem ved svag varme. Sovsen koges nu igennem ved jævn varme. Aspargesstykkerne tilsættes, og det smages til med salt.
Stuvede aspages smager godt sammen med skinke.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?