- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3180
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 750 g
- Asparges, grønne, rå
- 4 dl
- Aspargesvand
- 25 g
- Smør, saltet
Aspargesene skylles og det umode knækkes fra. De skæres i stykker og koges møre med lidt salt i fire dl vand cirka fem minutter. Vandes hældes fra (og gemmes). Smørret smeltes i en gryde, og melet tilsættes ved omrøring. Aspargesvandet tilsættes og sovsen piskes godt igennem ved svag varme. Sovsen koges nu igennem ved jævn varme. Aspargesstykkerne tilsættes, og det smages til med salt.
Stuvede aspages smager godt sammen med skinke.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.