Stuvet hvidkål med gulerødder

Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
8364
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 dl
Bouillon, grønsags
1 tbsp.
Maizena majsstivelse
1 tsk.
Salt og peber
1 stk
Mellemstort hvidkålshovede
5 stk
Gulerod/gulerødder
4 dl
Skummetmælk
2 tbsp.
Rapsolie
Stuvet hvidkål med gulerødder

Hvidkålen snittes i tynde strimler.
Gulerødderne skæres i skiver.
Hvidkål og gulerødder svitses i olie, uden at tage farve i 10-15 min.
Tilsæt grønsagsbouillon og lad det simre i 10 minutter.
Maizena røres i skummetmælk og tilsættes under omrøring.
Koges i ca. 2 min. Smages til med salt og peber.Serveringsforslag:
Serveres til frikadeller
eller medister


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?