- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 8364
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 23, 2010
- 3 dl
- Bouillon, grønsags
- 1 tbsp.
- Maizena majsstivelse
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Mellemstort hvidkålshovede
- 5 stk
- Gulerod/gulerødder
- 4 dl
- Skummetmælk
- 2 tbsp.
- Rapsolie
Hvidkålen snittes i tynde strimler.
Gulerødderne skæres i skiver.
Hvidkål og gulerødder svitses i olie, uden at tage farve i 10-15 min.
Tilsæt grønsagsbouillon og lad det simre i 10 minutter.
Maizena røres i skummetmælk og tilsættes under omrøring.
Koges i ca. 2 min. Smages til med salt og peber.Serveringsforslag:
Serveres til frikadeller
eller medister
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.