Stuvet hvidkål med kalkun

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2460
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
7 stk
Gulerod/gulerødder
4 stk
Løg eller zittauerløg
3 tbsp.
Olivenolie
500 g
Kalkunbryst, fersk
1 tbsp.
Chilliflager/frisk chilli
1 tsk.
Salt og peber
5 dl
Skummetmælk
2 dl
Vand
3 tbsp.
Hvedemel
1 tbsp.
Spidskommen
1 tbsp.
Mynteblade, hakket
1 stk
Hvidkål

Varm olivenolien op og svits chilli heri.
Skær kalkunbrystet i tern, løgene i både og gulerødderne i tynde skiver.
Svits kød, løg og gulerødder i olivenolien.
Smag til med salt og groft peber

Snit hvidkålen fint og damp det i vandet ca. 5 min.
Tilsæt 4 dl skummetmælk
Ryst en 1 dl skummetmælk med 3 spsk mel til en jævning og hæld den i kålen.
Smag til med spidskommen, mynte, salt og peber.

Ved servering hældes kød og grøntsager over hvidkålen.
Server evt. hakkede hasselnødder til at drysse på.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?