- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2460
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 10, 2009
- 7 stk
- Gulerod/gulerødder
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 500 g
- Kalkunbryst, fersk
- 1 tbsp.
- Chilliflager/frisk chilli
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 5 dl
- Skummetmælk
- 2 dl
- Vand
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- Spidskommen
- 1 tbsp.
- Mynteblade, hakket
- 1 stk
- Hvidkål
Varm olivenolien op og svits chilli heri.
Skær kalkunbrystet i tern, løgene i både og gulerødderne i tynde skiver.
Svits kød, løg og gulerødder i olivenolien.
Smag til med salt og groft peber
Snit hvidkålen fint og damp det i vandet ca. 5 min.
Tilsæt 4 dl skummetmælk
Ryst en 1 dl skummetmælk med 3 spsk mel til en jævning og hæld den i kålen.
Smag til med spidskommen, mynte, salt og peber.
Ved servering hældes kød og grøntsager over hvidkålen.
Server evt. hakkede hasselnødder til at drysse på.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.