Stuvet hvidkål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1370
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tsk.
Muskatnød, revet
1 kg
Hvidkål
4 1/2 dl
letmælk
2 dl
Vand
2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Hvedemel

Hvidkålen snittes fint og koges i saltet vand mellem 6 og 8 minutter. Mel og 1,5 dl mælk rystet sammen til en jævning, som blandes i gryden sammen med resten af mælken. Lad det koge nogle minutter og smag så til med den revne muskatnød, salt og peber.
Stuvet hvidkål smager godt til eksempelvis frikadeller.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?