- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1370
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 1 1/2 tsk.
- Muskatnød, revet
- 1 kg
- Hvidkål
- 4 1/2 dl
- letmælk
- 2 dl
- Vand
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Hvedemel
Hvidkålen snittes fint og koges i saltet vand mellem 6 og 8 minutter. Mel og 1,5 dl mælk rystet sammen til en jævning, som blandes i gryden sammen med resten af mælken. Lad det koge nogle minutter og smag så til med den revne muskatnød, salt og peber.
Stuvet hvidkål smager godt til eksempelvis frikadeller.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.