Sunde kerneboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
30 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
3389
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
50 g
Sesamfrø
400 g
Hvedemel
50 g
Hørfrø
3 stk
Gulerod/gulerødder
200 g
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
50 g
Valnøddekerner hakkede
50 g
Bagegær
200 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Sunde kerneboller

Riv de tre gulerødder.
Opløs gæret i det lunkne vand og tilsæt alle de øvrige ingredienser – melet tilsættes lidt af gangen. Ælt det hele i ca. 5 min.
Lad det hæve et lunt sted i ca.30 min. i en skål med et fugtigt klæde over.
Slå dejen sammen og del den i små boller, læg bollerne på en bageplade med bagepapir, pensel med æg eller naturel yoghurt, drys med sesam eller solsikker kerner og lad den hæve 30 min .
Bagetid: ca. 30 min. ved 200 grader (varmluft) i en opvarmet ovn.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?