- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 85 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 30 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3389
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 13, 2011
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 50 g
- Sesamfrø
- 400 g
- Hvedemel
- 50 g
- Hørfrø
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 200 g
- Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
- 50 g
- Valnøddekerner hakkede
- 50 g
- Bagegær
- 200 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Riv de tre gulerødder.
Opløs gæret i det lunkne vand og tilsæt alle de øvrige ingredienser – melet tilsættes lidt af gangen. Ælt det hele i ca. 5 min.
Lad det hæve et lunt sted i ca.30 min. i en skål med et fugtigt klæde over.
Slå dejen sammen og del den i små boller, læg bollerne på en bageplade med bagepapir, pensel med æg eller naturel yoghurt, drys med sesam eller solsikker kerner og lad den hæve 30 min .
Bagetid: ca. 30 min. ved 200 grader (varmluft) i en opvarmet ovn.