- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 18534
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 7, 2011
- 1 stk
- Æg
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 dl
- Havregryn
- 500 g
- Hakket kyllingekød
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- letmælk
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul

Nu er vi den sunde afdeling.
Gulerødder, løg og hvidløg rives på et groft rivejern og rød peber eller snack peber fint hakkes.
Ovenstående samt æg, havregryn, mælk, krydderier og det hakkede kyllingekød røres godt sammen. Mængden af mælk skal tilpasses så konsistensen bliver fast – hvis konsistensen er for “fugtig” kan der eventuelt tilføres mere havregryn.
Lad det stå at hvilke lidt i køleskabet – hvis der er tid.
Form ved hjælp af en spiseske de enkelte frikadeller (denne portion giver 17 pæne frikadeller) og læg dem på en bageplade med bagepapir. Ved at bage dem spares fedtstof.
Bages ca 35 min. ved 200 grader.
Serveres f.eks sammen med https:/hurtig-pastaret-med-ost-bacon-4133/






 
                   
		 
God
Der mangler tekst i
Hej Vivian
findes der en opskrift på den
Hej Louise
Har lige printet sunde
Hej Jane
Tænkte I gerne ville vide, at
Virkelig god opskrift! Den
Prøvede at lave den i sidste
Lækre kyllige frikadeller der
Dejlige kyllingefrikadeller..