Sundt knækbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2950
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Sesamfrø
2 dl
Vand
1 dl
Hørfrø
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
bagepulver
3 1/2 dl
Hvedemel
1/4 dl
Rapsolie
1 dl
Græskarkerner
1 dl
solsikkekerner
Sundt knækbrød

Denne form for knækbrød kan bruges med pålæg, men kan i høj grad også bruges som en slags snaks eller kiks. Hvis man har behov for et “skud” energi, er en gang hjemmelavert knækbrød sagen.
Alle de tørre dele blandes sammen. Efterfølgende røres vand og olie i og æltes.
Dejen deles i to og rulles ud mellem to stykker bagepapir. Det kan være en god ide at vende det hele, for at rette det nederste stykke papir ud – måske et par gange.
Det udrullede dej lægges på bagepladen og skæres i passende stykker – brug eventuelt en pizzaskære.
Bages ved 200 grader i mellem 15 –  20 min.


3 comments

  1. Anonym sagde på august 31, 2010

    laver dem heletiden her

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på september 1, 2010

    Næste gang jeg laver en ny

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 10, 2010

    De er rigtig gode. Du kan

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?