- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2950
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 19, 2010
- 1 dl
- Sesamfrø
- 2 dl
- Vand
- 1 dl
- Hørfrø
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
- 3 1/2 dl
- Hvedemel
- 1/4 dl
- Rapsolie
- 1 dl
- Græskarkerner
- 1 dl
- solsikkekerner
Denne form for knækbrød kan bruges med pålæg, men kan i høj grad også bruges som en slags snaks eller kiks. Hvis man har behov for et “skud” energi, er en gang hjemmelavert knækbrød sagen.
Alle de tørre dele blandes sammen. Efterfølgende røres vand og olie i og æltes.
Dejen deles i to og rulles ud mellem to stykker bagepapir. Det kan være en god ide at vende det hele, for at rette det nederste stykke papir ud – måske et par gange.
Det udrullede dej lægges på bagepladen og skæres i passende stykker – brug eventuelt en pizzaskære.
Bages ved 200 grader i mellem 15 – 20 min.
laver dem heletiden her
Næste gang jeg laver en ny
De er rigtig gode. Du kan