- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3562
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 25, 2010
Varm olien i en tykbundet gryde. Brun kødet heri ad 2-3 gange. Tag kødet op med en hulske. Tilsæt evt. mere olie. Svits løgene til de er gyldne og klare. Tilsæt hvidløg, krydderier, kød, bouillon og tomater. Dæmp varmen og lad kødet mørne under låg, 1-1.3/4 time (du kan med fordel gøre denne del dagen før – eventuelt kan du “gemme” 30 min. af tilberedningen, til den dag det skal serveres. Smagen bliver mere kraftfuld). Tilsæt creme fraiche og persille lige før retten er færdig.
Serveres med kartoffelmos
God og smagfuld gullasch. Når
Hvornår tilsættes bouillonen
Hej Per