Super dejlig gullasch

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3562
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Varm olien i en tykbundet gryde. Brun kødet heri ad 2-3 gange. Tag kødet op med en hulske. Tilsæt evt. mere olie. Svits løgene til de er gyldne og klare. Tilsæt hvidløg, krydderier, kød, bouillon og tomater. Dæmp varmen og lad kødet mørne under låg, 1-1.3/4 time (du kan med fordel gøre denne del dagen før – eventuelt kan du “gemme” 30 min. af tilberedningen, til den dag det skal serveres. Smagen bliver mere kraftfuld). Tilsæt creme fraiche og persille lige før retten er færdig.
Serveres med kartoffelmos


3 comments

  1. Anonym sagde på februar 21, 2013

    God og smagfuld gullasch. Når

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på januar 29, 2015

    Hvornår tilsættes bouillonen

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på januar 30, 2015

    Hej Per

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?