Super lækker marengslagkage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
105 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
4425
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Sukker

Marengsmassen:
Ovnen tændes på 190 grader.
Æggehviderne puttes i en skål og piskes til skålen kan vendes på hovedet. Herefter kommes sukkereren i, i portioner.  Så tilsidst kommes eddiken i og der piskes kort.
Chokoladen hakkes groft og vendes i med en dejskraber så luften ikke går ud.
Massen kommes på en bageplade hvor der laves ca. 3 lige store cirkler af massen.
Bagepladen/bagepladerne kommes i ovnen og giver dem 30-45 min, til de er faste og gyldne.  lad dem køle af på en rist
Bærene tages ud af fryseren.1. omgang fyld:
Fløden piskes og der hældes groft hakkede el. hele daimkugler i.2. omgang fyld:
Fløden piskes og de let optøede bær puttes.

Til sidst samles kagen og serveres. Kan evt. pyntes med chokolade/karamelsovs.
TIP: Man kan også benytte is i stedet for piskefløden, det er super lækkert om sommeren eller når der kommer gæster.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?