- Forberedelsestid
- 105 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4425
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 6, 2011
- 300 g
- Sukker
Marengsmassen:
Ovnen tændes på 190 grader.
Æggehviderne puttes i en skål og piskes til skålen kan vendes på hovedet. Herefter kommes sukkereren i, i portioner. Så tilsidst kommes eddiken i og der piskes kort.
Chokoladen hakkes groft og vendes i med en dejskraber så luften ikke går ud.
Massen kommes på en bageplade hvor der laves ca. 3 lige store cirkler af massen.
Bagepladen/bagepladerne kommes i ovnen og giver dem 30-45 min, til de er faste og gyldne. lad dem køle af på en rist
Bærene tages ud af fryseren.1. omgang fyld:
Fløden piskes og der hældes groft hakkede el. hele daimkugler i.2. omgang fyld:
Fløden piskes og de let optøede bær puttes.
Til sidst samles kagen og serveres. Kan evt. pyntes med chokolade/karamelsovs.
TIP: Man kan også benytte is i stedet for piskefløden, det er super lækkert om sommeren eller når der kommer gæster.