- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6546
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 7, 2010
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 1 dl
- Mango chutney, sød
- 2 stk
- Snackpeber (rød)
- 2 tbsp.
- Sambal oelek (chili)
- 2 tsk.
- Karry, pulver
- 2 stk
- Banan/er
Det er bare så let og lækkert, læs her……………………………..
Kog i kyllingebrysterne i vand i ca 10. min, de skal være hvide i kødet. Læg kylling stykkerne i et ildfast fad, fordel skiver af snack perber og skiver af banan over kyllingen.
Piske fløden stiv og tilsæt knust hvidløg, mango chutney, sambal olek og karry. Flødeblandningen hældes over kylling stykkerne og sættes i en forvarmet ovn.
Midt i ovnen ved 200 grader, i ca 20 min, til overfladen er gyldenbrun.
Serveres med ris og evt lidt brød.
Rigtig god appetit!
Hej Mona, denne her ret er en
Hej Vild med Mad.
Hej Jette ;-D
Når jeg trykker på
NEJ, nu var den der. 10. gang
Hovsa… skulle måske lige
Hvorfor angives det ikke,
Lyder vildt lækkert og nemt.
Hej Mille
ad det ser jo virkelig ikke
Hej Misse
Hej, Det ser godt ud, men jeg
Hej Dorthe
Det er en af mine bedste