- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 40 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1575
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 29, 2010
- 3 1/2 dl
- Hvedemel
- 1 dl
- Rapsolie
- 1 dl
- solsikkekerner
- 1 dl
- Sesamfrø
- 1 dl
- Havregryn
- 1 dl
- Hørfrø
- 2 dl
- Vand
- 2 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
Havregryn, mel, kerner, salt og bagepulver blandes. Tilsæt vand og olie, røres til en jævn dej der deles i 2 portioner. Rul dejen ud mellem 2 stk. bagepapir og skær i firkanter, brug evt. pizzahjul. Bages 15 – til 20 min. ved 200 gr.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.