- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 71494
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 2, 2011
- 175 g
- Sukker (melis)
- 2 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 200 g
- Hvedemel
- 200 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 dl
- Vand, kogende
- 2 1/2 tsk.
- Mandelessens
Så nemt er det:
Margarinen smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser (brug en grydeske), tilsidst tilsættes det kogende vand. Kagedejen kommes i en smurt tærteform, almindelig størrelse. Bages ved 200 grader i 25 minutter. Når kagen er afkølet pyntes den med chokoladeglasur (2 dl flormelis, 1 spsk. kakaopulver og lidt kogende vand) Dine gæster vil straks, når de smager kagen, bede om opskriften:-)
Tips! Kagedejen kan tilsættes lidt revet marcipan og når kagen er færdig bagt, kan kagen i stedet for glasur, pyntes med blød nougat, som kommes på den varme kage og derved smelter og gør det let at fordele.
Rigtig god fornøjelse:-) Hilsen Mona
Opskrift udarbejdet i samarbejde med HurtigtInternet.dk
Vil du have Hurtigt Internet? Så tjek her internet priser.
Hej Mona. Den kage må jeg
Hej Mona, den kage smager
Hej Mona, en rigtig lækker
Hej mazarin-Mona. Den lyder
Hej Jette
Tak for svar, Mona – jeg
Hej Mona 🙂
Hej Pia
hvad er mandelessens
Hej
Hej.
Hej Birte
Hej Birte
Hej igen.
Hej Birte.
Hej Mona 🙂
Hej Cecilie
Hej Mona!
Hej Lene
hej den ser lægger ud den er
Denne kage er megagod !!
PS! Jeg glemte at skrive, at
Hej Anita
Bedste mazarinkage ever…
Hej Mona!
Endnu en fantastisk kage fra
Hej Edith
em Marzarin kan man næppe
Har du nogen forklaring på
Hej Jens