- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost - Visninger
- 1286
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2010
- 125 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 2 dl
- Bouillon, grønsags
- 1 tbsp.
- Flødeost, med krydderurter
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 125 g
- Selleri, i tern
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Vand
Svits løget i olien uden det tager farve.
Tilsæt selleri og svits med et kort øjeblik.
Hæld grønsagsbouillonen på – og lad det koge til sellerien er mør.
Tilsæt ærter… gem evt. lidt til pynt.
Blend… og tilsæt ekstra vand, til suppen er som ønskes.
Afrund til sidst med pikantost.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.