- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3169
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2010
- 200 g
- Oksekød, middelfedt
- 1 stk
- Tomatpure (dåse)
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 1/2 l
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 2 tsk.
- Karry, pulver
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 3 tsk.
- Paprika
- 200 g
- Kartofler
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Salt og peber
Brun oksekødet og karry i olie under omrøring til kødet gryner.
Tilsæt hakkede løg og lad dem svitse med.
Bland kartofler og peberfrugter i under omrøring.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og bouillon.
Krydr med paprika, salt og peber.
Lad suppen koge 50-60 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.