- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Natmad - Visninger
- 2620
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 16, 2010
- 200 g
- Kylling, kogt
- 3 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Porre i skiver
- 1 tbsp.
- Majsolie
- 1 l
- Vand
- 1 stk
- Squash
- 1 stk
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 tbsp.
- Karry
- 2 stk
- Laurbærblade
Karryen svitset i olie.
Porren tilsættes og svitses med under middel varme i 5 minutter.
Kartoffeltern vendes kort i blandingen.
Vand, bouillon og laurbærblade hældes ved, og retten koger i 20 minutter.
Til slut tilsættes kylling og squash… det skal blot op at koge og smages til med salt.
Det at squashen kun lige får et opkog gør, at den stadig er knasende sprød.Husk : Inden servering at fjerne laurbærbladene.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.