- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 7344
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 16, 2010
- 100 g
- Flødeost, med krydderurter
- 4 stk
- Kartofler
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Majsolie
- 2 dl
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 tbsp.
- Karry
- 6 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
Sådan gør du:
Karryen svitses i olien.
Løgene svitses klare.
Tilsæt gulerødder og svits et øjeblik.
Tilsæt kartofler og vand…til grøntsagerne er dækket.
Lad det koge i min. 20 min.
Tilsæt pikantost… lad det smelte.
Ærterne vendes i.
Smag til med salt og peber.
Pynt evt. med purløg på toppen før servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.