Suppe m. røde linser

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
4483
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå
1 stk
Citronsaft
200 g
Røde linser, tørrede, rå
1 stk
Gulerod/gulerødder
2 tsk.
Paprika
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 l
Bouillon, grønsags
2 tbsp.
Majsolie
2 stk
Laurbærblade
100 g
Selleri, rod
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
Suppe m. røde linser

Grønsagerne skæres i små stykker, svitses i olie i et par minutter, hvorefter paprika drysses over.
Bland det godt og hæld linser og bouillon i.
Tilsæt laurbærblade, salt og peber, og kog til alt er mørt (ca. ½ time).
Purer suppen og varm den op.
Til sidst tilsættes citronsaft, det fremhæver smagen.Tips:
De røde linser bliver gule, når de er kogte.Her skal linserne ikke lægges i blød, blot gennemgås for urenheder og skylles godt. Kan laves med stort set alle slags grønsager…. chilli gør det rigtigt godtHusk:
At fjerne laurbærbladene før du blender



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?