- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 4483
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 10, 2010
- 1 stk
- Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå
- 1 stk
- Citronsaft
- 200 g
- Røde linser, tørrede, rå
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 tsk.
- Paprika
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 l
- Bouillon, grønsags
- 2 tbsp.
- Majsolie
- 2 stk
- Laurbærblade
- 100 g
- Selleri, rod
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
Grønsagerne skæres i små stykker, svitses i olie i et par minutter, hvorefter paprika drysses over.
Bland det godt og hæld linser og bouillon i.
Tilsæt laurbærblade, salt og peber, og kog til alt er mørt (ca. ½ time).
Purer suppen og varm den op.
Til sidst tilsættes citronsaft, det fremhæver smagen.Tips:
De røde linser bliver gule, når de er kogte.Her skal linserne ikke lægges i blød, blot gennemgås for urenheder og skylles godt. Kan laves med stort set alle slags grønsager…. chilli gør det rigtigt godtHusk:
At fjerne laurbærbladene før du blender
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.