Suppe med oksekød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1608
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Gulerod/gulerødder
1 bdt.
Persille, frisk
2 stk
Porre
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tbsp.
Sennep, dijon
400 g
Oksekød, hakket, råt
1 1/2 l
Bouillon, grønsags
1 stk
Laurbærblade

Varm smørret op i en gryde og brun oksekødet. Skær porre og gulerødder i fine strimler og svits det i gryden sammen med kødet. Det skal bare blive blødt, ikke tage farve. Hæld bouillonen i sammen med sennep, laurbærblade, lidt salt og peber og lad det koge til grønsagerne er helt møre. Tag laurbærbladene op og smag suppen til. Drys med hakket persille og server.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?