- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1608
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 stk
- Porre
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Sennep, dijon
- 400 g
- Oksekød, hakket, råt
- 1 1/2 l
- Bouillon, grønsags
- 1 stk
- Laurbærblade
Varm smørret op i en gryde og brun oksekødet. Skær porre og gulerødder i fine strimler og svits det i gryden sammen med kødet. Det skal bare blive blødt, ikke tage farve. Hæld bouillonen i sammen med sennep, laurbærblade, lidt salt og peber og lad det koge til grønsagerne er helt møre. Tag laurbærbladene op og smag suppen til. Drys med hakket persille og server.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.