- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 3 personer
- Visninger
- 1644
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 16, 2009
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem herefter i tern. Rengør så porrerne og skær dem i skiver og snit løget fint. Løgene brunes i en lille smule olie, indtil de er færdige, og herefter hældes bouillonen/suppe i gryden. Derefter skal kartofler, porrer og evt. andre grønsager i. Det hele skal koge under låg i 20-25 min. Imens kan baconen blive ristet på panden. Når grønsagerne er møre, tages de op og blendes/moses og hældes herefter tilbage i suppen igen. Smag til med salt og peber – lidt fløde gør suppen endnu mere lækker. Pynt suppen med bacon og server den med brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.