Suppe med porre og kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
3 personer
Visninger
1644
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Start med at skrælle kartoflerne og skær dem herefter i tern. Rengør så porrerne og skær dem i skiver og snit løget fint. Løgene brunes i en lille smule olie, indtil de er færdige, og herefter hældes bouillonen/suppe i gryden. Derefter skal kartofler, porrer og evt. andre grønsager i. Det hele skal koge under låg i 20-25 min. Imens kan baconen blive ristet på panden. Når grønsagerne er møre, tages de op og blendes/moses og hældes herefter tilbage i suppen igen. Smag til med salt og peber – lidt fløde gør suppen endnu mere lækker. Pynt suppen med bacon og server den med brød.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?