- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Natmad - Visninger
- 4207
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 28, 2011
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 4 skive(r)
- bacon
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Maizena til jævning
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 6 dl
- Tilbehør: Kogte jasminris
- 4 dl
- Æblemost/juice
- 100 g
- Grønne bønner og karotter
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 3 stk
- Laurbærblade
- 500 g
- Svinekoteletter
Hurtig panderet med svinekød i tern (brugte koteletter og skar ud), lidt bacon, grøntsager og æblejuice. Brugte kun fedtet fra bacon og kødet til stegningen.
Skær koteletter i tern el. strimler. Svits bacontern og kødstykker af på en tør pande (el. tilsæt lidt olie el. smørklat efter smag). Tilsæt grove løgbåde, hakket hvidløg og svits det hele af ved høj varme. Krydr med et par knips salt (vær forsigtig med for meget salt, da der er bacon i retten), peber, lidt timian og laurbærblade. Kom lidt citronsaft og et par dl æblejuice ved. Dæk panden til med staniol og lad retter småsimre et kvarter. Tilsæt grøntsager efter smag, havde små karotter og bønner liggende så det brugte jeg. Dæk til igen, og lad grøntsagerne simre med ca. 10 minutter. Jævn med lidt maizena rørt op i vand, så retten samles og bliver blank. Smag retten til.
Server med jasminris.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.