- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1909
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
Rengør svampene og skær dem i mindre stykker. Løget hakkes og gulerødderne renses og skæres i stykker. Varm olien op på en panden og svits løget gyldent. Tilsæt svampe og gulerødder og lad væden koge væk. Bland kvarken i og smag det til med salt og peber. Lav en bechamelsauce ved at piske mel og mælken sammen under høj varme. Skru ned og bland ægget og ost i mens der røres. Sluk for varmen og smag til med salt og peber. Smør et ildfast fad og læg et lag grønsager efterfulgt at lasagneplader i. Lav tre lag på denne måde. Hæld saucen over og drys så raspen henover. Bag svampelasagnen ved 200 grader i en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.