- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 2533
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
Svampene renses og skæres i skiver. Løg og hvidløg hakkes groft og squashen skæres i tern. Smørret smeltes på panden og løg og hvidløget svitses i det. Bland svampe og squash i og steg det ved jævn varme i fem minutter. Bland så fløde og vin i og lad sovsen koge i to minutter. Smag til med salt og peber.
Svampesovs smager rigtig godt til pasta med for eksempel kylling. Du kan også servere det med pasta og en god salat.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.