Svampesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
3152
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Svampesuppe – serveres med friskbagt brød/flútes til.
1) Rens svampene under koldt vand.
2) Skær svampene i små stykker.
3) Hak løg og svits dem i smør 2 minutter.
4) Tilsæt de hakkede svampe i 30 sekunder.
5) Tilsæt bouillion og suppen simrer 10 minutter.
6) Fløde tilsættes. Rør majsstivelse i indtil konsistensen er efter behag.
7) Smag til med salt og peber.
8) Pynt med basilikum og en skefuld cremefraiche.
Velbekomme!
 


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?