- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 3152
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
Svampesuppe – serveres med friskbagt brød/flútes til.
1) Rens svampene under koldt vand.
2) Skær svampene i små stykker.
3) Hak løg og svits dem i smør 2 minutter.
4) Tilsæt de hakkede svampe i 30 sekunder.
5) Tilsæt bouillion og suppen simrer 10 minutter.
6) Fløde tilsættes. Rør majsstivelse i indtil konsistensen er efter behag.
7) Smag til med salt og peber.
8) Pynt med basilikum og en skefuld cremefraiche.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.