Svampesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1353
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Flûtes
1 stk
Hvidløg, fed
1/2 bdt.
Persille, bredbladet
1 stk
Løg eller zittauerløg
30 g
Karljohan-svampe, tørrede
1 tsk.
Havsalt
250 g
Markchampignonger
2 tsk.
Smør, saltet
2 1/2 dl
Creme fine 7%
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
1/2 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar

Svampesuppe
VIGTIG INFO: TIl denne suppe skal du bruge en blender/stavblender.
1) Kom de tørrede svampe i en skål og dæk dem over med koldt vand. Lad dem trække i 30 minutter ca.
2) Rengør markchampignonerne og skær dem i grove skiver.
3) Hak løg og hak hvidløget fint.
4) Tag skålen med de udblødte karljohan-svampe og hæld væsken igennem et kaffefilter. Væden du hælder fra skal du gemme. Skyld de opblødte svampe grundigt under rindende vand.
5) Svits løg samt hvidløg et par minutter i smørret i en gryde.
6) Tilsæt alle svampene og steg et par minutter.
7) Tilsæt vandet du har brugt til at opbløde svampene i, bouillion samt cremefine og bring det i kog. Lad det simre i 10 minutter.
8) Blend suppen.
9) Hak persille som drysses over suppen lige inden servering. Server med flutes til.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?