- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1353
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 4 stk
- Flûtes
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 bdt.
- Persille, bredbladet
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 30 g
- Karljohan-svampe, tørrede
- 1 tsk.
- Havsalt
- 250 g
- Markchampignonger
- 2 tsk.
- Smør, saltet
- 2 1/2 dl
- Creme fine 7%
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1/2 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
Svampesuppe
VIGTIG INFO: TIl denne suppe skal du bruge en blender/stavblender.
1) Kom de tørrede svampe i en skål og dæk dem over med koldt vand. Lad dem trække i 30 minutter ca.
2) Rengør markchampignonerne og skær dem i grove skiver.
3) Hak løg og hak hvidløget fint.
4) Tag skålen med de udblødte karljohan-svampe og hæld væsken igennem et kaffefilter. Væden du hælder fra skal du gemme. Skyld de opblødte svampe grundigt under rindende vand.
5) Svits løg samt hvidløg et par minutter i smørret i en gryde.
6) Tilsæt alle svampene og steg et par minutter.
7) Tilsæt vandet du har brugt til at opbløde svampene i, bouillion samt cremefine og bring det i kog. Lad det simre i 10 minutter.
8) Blend suppen.
9) Hak persille som drysses over suppen lige inden servering. Server med flutes til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.