Svensk choko-kladdkaka med blåbær

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Visninger
5662
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Æg, hele, pasteuriseret
2 dl
Hvedemel
150 g
Smør, saltet
2 dl
Sukker (melis)
150 g
Mørk chokolade også med orange
4 tsk.
kakaopulver
2 tsk.
vanillesukker
100 g
Blåbær
2 tsk.
vanillesukker
1 dl
Creme fraiche 18 %
Svensk choko-kladdkaka med blåbær

Smelt smør og chokoladestykker i en gryde, og afkøl lidt.
Pisk æg (pasteuriserede), sukker og vanillesukker luftigt, Bland mel og kakaopulver og et lille knips salt. Tilsæt den smeltede smør og chokolade, skiftevis med mel og kakaopulver
Hæld dejen i en smurt tærteform, og sæt i forvarmet ovn ved 175 grader, midterste rille, og bag kagen  i 15 minutter. Afkøl kagen hurtigt i ca 10 minutter i fryseren, for at bibeholde den bløde, fugtige konsistens kladdkagen skal have. Ved servering drysses med flormelis.
Server med friske blåbær, og cremefraiche rørt med lidt vanillesukker.
Kan kun anbefales…himmelsk!




4 comments

  1. Anonym sagde på november 24, 2012

    hvor skal der bruges

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på november 24, 2012

    ser lækker ud

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på november 24, 2012

    Hej Else

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på november 24, 2012

    Hej Birgit

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?