Svensk kyllinge-pølseret m/ grøntsager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
5996
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Fløde 18 %
8 stk
Kyllingepølse
2 dl
letmælk
3 tsk.
Paprika
1 bdt.
Purløg
100 g
Grøntsagsblanding, frosne
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tbsp.
Tomatkoncentrat
2 tsk.
Salt, groft
600 g
Kartofler
2 knsp.
Peber, friskkværnet
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Rapsolie
Svensk kyllinge-pølseret m/ grøntsager

En lidt sundere udgave af svensk pølseret, med kyllingepølser, babykartofler og lidt grøntsager i retten. Men smager lige så godt som den normale ret.
Skrub babykartofler  og kog i letsaltet vand ca. 10-15 minutter, Skal kun lige være gennemkogte. Damp lidt grøntsager, (f.eks. brocolli-blomkåls-gulerodsblanding) og mos dem let, de vil være med til at jævne sovsen sammen med kartoflerne.
Svits hakkede løg gyldne i en blanding af lidt smør og olie i en dyb stegepande el. gryde, og kom pølser skåret i stykker ved. Krydr med rigeligt paprika, og steg med til pølserne har taget farve. Halver de kogte små kartofler og kom  i retten sammen med grøntsagerne og tomatkoncentrat. Skru lidt ned for varmen, og krydr med salt og peber fra kværn, det hele vendes rundt og der tilsættes letmælk. Læg låg på og lad det koge under jævnlig omrøring ca. 15 minutter. Tilsæt fløde 18% el. piskefløde efter smag, og rigeligt friskhakket purløg. Koges ind, til retten har en lidt tyk konsistens. Smag til, evt. med lidt tomatketchup, lidt ekstra salt og lidt paprika, skru helt ned for retten og lad stå under låg til servering.
Ved servering drysses over med lidt ekstra purløg. Server i panden el. portionsanret.
Velbekomme!




En kommentar

  1. Anonym sagde på april 25, 2013

    Læs lige

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?