- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1955
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 17, 2009
- 500 g
- Hakket kalv og flæsk, 18 %
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 stk
- Æg
- 2 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Rasp
1. Skræl og riv løget på rivejernets grove side. 2. Rør farsen sammen med revet løg, æg, rasp, salt og peber.3. Rul små runde kødboller4. Steg kødbollerne brune i gyldent smør
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.