Svenske kødboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1955
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Hakket kalv og flæsk, 18 %
1/2 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Smør, saltet
1 stk
Æg
2 1/2 tsk.
Salt, groft
2 1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Rasp

1. Skræl og riv løget på rivejernets grove side. 2. Rør farsen sammen med revet løg, æg, rasp, salt og peber.3. Rul små runde kødboller4. Steg kødbollerne brune i gyldent smør


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?