- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 14127
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 8, 2013
- 8 tbsp.
- Sveskemos, hjemmelavet
- 2 1/2 dl
- Piskefløde
- 5 stk
- Æg
- 150 g
- Sukker
- 250 g
- Kartoffel
- 1/2 stk
- Citronskal, revet
- 65 g
- Hakkede mandler
- 1 tbsp.
- Hvedemel
Det er vist ikke en sund kage, men hvilken kage er det! Den smager rigtig dejligt og den skal nydes!
Æggene deles. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Kartoflerne (kogte og kolde) rives groft på et rivejern og vendes sammen med citron, mandler og mel, ned i sukker- og æggeblandningen. Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst. Bages i springform ca. 27-30 cm i ca. 30-40 min ved 200 grader.
Kagen afkøles og der smøres hjemmelavet sveskemos ovenpå og herefter flødeskum.
Velbekomme!
Fandt sveskekagen…
Er karfoflerne kogte…?
Hej, opskriften ser lækker ud
Dejligt at det er så mange
Har haft opskriften liggende
Skal det være rå eller kogle
Jeg er i tvivl. Er det rå
Hej Jette