Svinefilet a la mørbrad

Bedømmelse: 2.7/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
8541
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronsaft
3 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 stk
Kokosmælk
4 tbsp.
Soja
500 g
Svinefilet a la mørbrad
Svinefilet a la mørbrad

Til denne ret har jeg valg at bruge tomat/oregano-marineret “Svinefilet a la mørbrad”.
Skær fileten i tykke bøffer og tryk dem let med håndroden.
Brun bøfferne hurtigt i margarinen og læg dem til side.
Svits derefter skiveskåret løg og hvidløg på samme pande.
Hæld gulerødder i tykke mønter ved… og lad grønsagerne brune ved svag varme i 5 minutter.
Tilsæt en lille dåse kokosmælk, citronsaft og soja. Rør det godt sammen.
Læg bøfferne i sovsen og lad småsimre i 10 minutter. Vend bøfferne et par gange undervejs.
Smag til med salt og peber.
Server retten med kartoffelmos og blancherede grønne asparges.Tips:
Man kan nu købe “Svinefilet a la mørbrad” i f.eks. Netto og Rema.
Fileterne er enten hvidløgsmarineret eller marineret med tomat og oregano.
Kødet når helt på højde med en alm. mørbrad, selvom det er billigere.


4 comments

  1. Anonym sagde på oktober 22, 2013

    Hej ang, opskrift på

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på oktober 22, 2013

    Hej ang, opskrift på

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 4 stemmer.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 22, 2013

    Så skulle det være rettet…

    Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  4. Mogens (not verified) sagde på juni 10, 2014

    “Skær fileten i tykke bøffer

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?